ma

la mà de guido partitures / sheet music

Discos / CD Recordings
Novetats/New releases Catàleg/Catalogue Compositors / Composers Compra / Orders online Compra digital (PDF downloads) Internet stores / Botigues Lloguer material orquestral / Rental


La compra digital de la partitura inclou un fitxer PDF i, si així s'indica al costat del títol, també un fitxer MusicXML (PDF/MusicXML). Fins i tot (si està disponible) també s'inclou un enregistrament sonor en mp3 de la nostra discogràfica (PDF/MusicXML/mp3).

Que és un fitxer MusicXML?
MusicXML és el format que, després de molts intents, ha quedat reconegut internacionalment com el sistema estàndard digital per representar partitures musicals. Ja hi ha molts programes que permeten llegir aquest format i fer amb les partitures moltes coses, com interpretar-la electrònicament, poder fer transposicions, fer fitxers àudio, etc.. Per veure una llista de programes que llegeixen MusicXML clicar aquí http://www.musicxml.org/xml/software.html. En concret hi ha un programa gratuït, Finale Reader, que permet llegir, interpretar i imprimir les nostres partitures molt correctament. Els nostres fitxers estan en la versió MusicXML 2.0 i es necessita, per a una correcta visió, la versió Finale2009 o posteriors.

Com es compra i es rep una partitura digital?
Si voleu comprar una o més partitures digitals apunteu-vos les referències (MG##) que desitgeu i cliqueu on posa el preu digital (o be aneu al full de comandes digitals). A la pàgina de comanda entreu la(s) referència(s), el preu total, el vostre email i pagueu amb tarja o bé mitjançant paypal. A volta de correu rebreu a la vostra bústia electrònica els arxius digitalitzats de les partitures.

Mireu i escolteu ara una partitura MusicXML:
Instaleu el plug-in per a navegadors de Myriad i visualitzeu i escolteu una partitura MusicXML aquí
You can also open and hear a MusicXML score online here (File/Import)

La mateixa partitura en PDF (la part gràfica en MusicXML no sempre és idèntica a l'original)