ma

la mà de guido

Música impresa / Sheet Music
Novetats/New releases Catàleg/Catalogue Compra online Orders online Internet stores Distribuïdors/Distributors Subscripcions/Suscripciones comanda subscript.


Per comandes de subscriptors clicar aquí
Para pedido de suscriptores pulsar aquí


Subscripcions / Suscripciones (Only in Spain)  4 DISCOS GRATUÏTS!

Nou: Per seguretat en l'enviament de les dades per web millor enviar un email a lamadeguido@gmail.com o telefonar al 937257052

(En español más abajo)
Si esteu interessats en la música ibèrica de tots els temps i voleu COL·LABORAR en la recuperació de tot el seu riquíssim patrimoni FEU-VOS SUBSCRIPTORS DE LES NOSTRES NOVETATS DISCOGRÀFIQUES !
El fet de fer-vos subscriptor només pressuposa la compra, almenys, de dos discos l'any (només al preu de 10,90 €, inclosos ports -molt més barat que a les botigues-).
Essent subscriptor, cada sis mesos (abril i octubre) rebreu el nostre catàleg actualitzat i podreu escollir un o més discos. Els rebreu puntualment al vostre domicili i us passarem el rebut pel banc al cap d'uns dies.

Pel sol fet de fer-vos subscriptors, rebreu immediatament 4 DISCOS GRATUÏTS A ESCOLLIR DEL NOSTRE CATÀLEG !

El fet de donar-vos d'alta com a subscriptor no pressuposa cap pagament per avançat ! i us podeu donar de baixa quan vulgueu.

LA VOSTRA SUBSCRIPCIÓ TÉ UN GRAN VALOR PER PODER GAUDIR DE LA MÚSICA QUE ARA RESTA OBLIDADA I INÈDITA.

Nuevo: Por seguridad en el envio de datos bancarios por la web mejor enviar un email a lamadeguido@gmail.com o telefonear al 937257052

Si está interesado en la música ibérica de todos los tiempos y quiere COLABORAR en la recuperación de todo su riquísimo patrimonio HAGASE SUSCRIPTOR DE NUESTRAS NOVEDADES DISCOGRÁFICAS !
El hecho de ser suscriptor solo presupone la compra, al menos, de dos discos al año (solo al precio de 10,90 €/CD, incluidos portes -mucho más barato que en las tiendas-).
Siendo suscriptor, cada seis meses (abril y octubre) recibirán nuestro catálogo actualizado y podrá escoger uno o más discos. Los recibirá puntualmente en su domicilio y se pasará un recibo por el banco al cabo de unos días.

Por el solo hecho de hacerse suscriptor, recibirá inmediatamente 4 DISCOS GRATIS A ESCOGER DE NUESTRO CATÁLOGO !

Darse de alta como suscriptor no implica ningún pago por anticipado! y puede darse de baja cuando desee.

VUESTRA SUSCRIPCIÓN TIENE UN GRAN VALOR PARA PODER DISFRUTAR DE LA MÚSICA QUE YACE OLVIDADA E INÉDITA.